Från en värld till en annan

Idag har blodsockret studsat upp och ner som en jojo, och jag känner hur huvudet väger tungt. Det har äntligen börjat stabilisera sig lite, litegrann, men allt hoppande tar verkligen på krafterna. Koffein är en bra uppfinning, särskilt med tanke på att jag ska köra X antal timmar ikväll: Göteborg - Malmö - Växjö.
 
För nu går jag nämligen på semester! Eller ja, en fyradagars timeout iallafall. Jag lämnar mitt Chalmers och Göteborg för en halv vecka i Småland med hela (!) familjen samlad. Ja, till och med min storebror kommer hem ända från staterna. Lillebror tar studenten och det ska förstås firas med både buller och bång! 
Bloggen lär bli vilande - häng gärna med mig på Instagram (HÄR!) istället! 
 
Det känns lite som att jag lämnar en värld för att åka till en annan. Från hemma till hemhemma. Lyxigt fenomen det där, att kunna känna sig hemma på mer än ett ställe. 
 
Ni har inte missat min intervju med Blogg.se, väl? De har utsett mig till veckans blogg (så fint!) och gav mig därmed en chans att berätta varför det är så viktigt med kunskap om T1D. Hela intervjun hittar ni HÄR
 
Nu ska jag packa ihop det sista, slänga i mig lite middag och sedan köra och hämta upp min storebror som kommer med flyget inatt. Med ett så oförutsägbart blodsocker måste jag också preppa bilen med diverse lättåtkomliga sockeralternativ..! 
 
Ha en fin kväll, allihop, och var rädda om er! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,8 mmol/liter.
 
Foto: Daniel Ahlqvist
0 kommentarer