En föreläsning om framtidens diabetesvård

Idag fick jag möjligheten att representera typ 1-patienter vid en diabetessköterskekongress i Göteborg - på temat "Framtidens diabetesmottagning". Två styckens timmeslånga föreläsningspass inför intresserade åhörare gav mig mersmak. Det var längesedan jag föreläste senast! Och det är ju där jag är i mitt rätta element, föreläsningarna är ju själva ryggraden i min "diabeteskarriär".
 
Jag la mycket av mitt fokus på att tala om vikten i det personliga mötet, digitaliserad vård, och stöd för diabetes i kombination med andra sjukdomar - både fysiska och mentala. 
 
Efter fin respons från sköterskorna, och arrangörerna, tog jag mig småleendes hemåt igen. Nu är jag taggad på ännu mer diabetesjobb! Blogg, Instagram, bloggarträffar, föreläsningar, rubbet..! 
 
Är ni intresserade av en föreläsning, eller känner någon som kan vara? Hör av er till mig på diabetesia@hotmail.com!
Jag har erfarenhet av föreläsningar inför allmänheten, vårdpersonal, anhöriga och diabetiker. Kongresser, konferenser, event, diabetesläger och företag. Skicka mig ett mail, så pratar vi vidare om hur, när och var! 
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och känna mig nöjd. Imorgon tar Chalmersjobbet vid i 110 km/h igen, så nu laddar jag upp batterierna! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,6 mmol/liter.
0 kommentarer