Tid på akuten och tid för mig själv

Efter att ha djupdykt i jobb den senaste veckan, lovar jag att jag är tillbaka för att stanna på bloggen nu! Jag har dock lovat mig själv en lite mer hälsosam syn på det framöver; först jag, sedan bloggjobb. En sak i taget, inte hundra på en gång. Sunda prioriteringar. Men för långa pauser från bloggandet ger mig fullständig abstinens! 
 
I lördags eftermiddag rusade jag in till akuten, med fruktansvärda kramper i magen. Tio långa timmar senare rullade jag hemåt igen - i lite bättre skick, men utan egentliga svar. Massa prover tagna, undersökningar gjorda, smärtstillande svalda, men inget steg närmre orsaken. Frustrerande och lite läskigt. Nu mår jag bättre, men risken att det kommer tillbaka helt oannonserat gör mig lite skraj.. Tack och lov att jag hade min fina vän med mig hela kvällen! 
 
Nu har jag tagit ett par dagar ledigt från jobbet - dels för att jag behöver vila upp mig efter helgens ofrivilliga äventyr, men också för att jag fyller år imorgon. Min mamma är på besök, och jag går en grundkurs i "hur man kommer i födelsedagsstämning". Idag har jag fixat naglarna och nu sitter jag i frisörstolen. Man får inte glömma bort att ta hand om sig själv i vardagsstressen! 
 
För tätare uppdateringar än här på bloggen, leta er in på Instagram: @diabetesia.se. 
 
Ta hand om er! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 11,4 mmol/liter.
1 kommentar
Anders

Ack denna sjukvård. Den är säkert bra någonstans, dock jag undrar var.
Nåja, huvudsaken är att du kom ut igen i samma antal delar som du kom in :)