Diabetes på bankett

Har er diabetes någonsin fått er att känna er som skurken i en James Bond-film? Det har jag! Igår deltog jag på en Chalmersbankett, uppklädd till öronen i en jättesöt spetsklänning. Insulinpumpen förvarade jag i ett resårband på låret, och varje gång jag halade upp klänningen för att kolla vilket värde CGM:en visade eller dosera insulin såg de övriga gästerna lite snett på mig. Jag förstår dem..! Men istället för att blänga tillbaka visade jag upp pumpen för dem och berättade att jag hade typ 1-diabetes. Typiskt bra konversationsstartare! 
 
Har ni sett mitt nya, världscoola mobilskal förresten? På tal om bra konversationsstartare, liksom. Det är designat av fantastiska Monica från Casualty Girl - ni hittar webshoppen HÄR
 
Idag på eftermiddagen hann jag med en snabb kaffe med fantastiska Cajsa från Ung Diabetes - det är alltid lika roligt att sitta ner och dela tankar med en likasinnad på så många vis! Tyvärr gör geografin att diabetessamhället är väldigt utspritt, så en får ta alla chanser att träffas när vägarna korsas. 
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan. Imorgon väntar en ny arbetsvecka - plus att jag äntligen ska få ta bort gipset på min vänsterarm! Så väldigt skönt, det är väldigt knepigt att exempelvis blogga med det på..! 
 
Ha nu en fin kväll, allihop! 
 
_______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 11,4 mmol/liter.
3 kommentarer
Thea

Hej! Skulle du vilja göra ett inlägg om diabetesvänliga "onyttigheter" och snacks? :D Känner själv är jag är jättedålig på sånt! Tack för en bra blogg!

Bosse Lidén

Vilken bra taktik den söta bondskurken hade. :) Tufft mobilskal. Tack för det tipset.
Kram Bosse

Emilia

Hej! Vart har du fått tag på resårbandet? :)

Svar: Direkt från Medtronic - kolla med din sköterska! :) /S
Diabetesia