November, sakta ned!

Wow, vilken ofattbar månad det här är! I diabetesvärlden längtar vi hela året efter den blå månaden, och i år har vi även haft förmånen att kunna se fram emot den stora, TV-sända Diabetesgalan. Men nu när november äntligen är här så springer tiden iväg så fort..! 
 
I tisdags filmade jag en rörlig debattartikel tillsammans med SVT. I förrgår gästspelade jag åt Diabetesgalan på Instagram Stories, och samma dag sändes den fina dokumentären "Leva utan att dö" på TV3 (missade ni den, kan ni kolla på Viaplay eller Viafree!). Igår kunde jag äntligen avslöja att jag kommer ha en aktiv roll under galan. Idag har jag fixat och grejat med kläder och packning inför de två dagarna i Stockholm. På tisdag gäller det! Grand Hotel, Vinterträdgården för er som har biljett. TV3, Viaplay eller Viafree för er som kollar hemifrån. Klockan åtta. Be there or be square!
 
Just nu skulle jag vilja sakta ned november månad, ganska ordentligt. Alla fina initiativ som dyker upp överallt, blå bilder, personliga anektdoter som delas - allt för att sprida kunskap, stick hål på fördomar och samla in pengar till forskningen. Antingen sakta ned - eller kanske gasa på alla andra av årets månader?
 
Pepp, pepp, pepp!
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,8 mmol/liter.
0 kommentarer