Många bäckar små

Såhär i nästan-Världsdiabetesdagen-tider tycker jag alltid att det är lika roligt att se hur engagemang poppar upp både här och var. Jag försöker hinna med så gott jag kan att lyfta upp det jag kommer över i mina kanaler, men ibland räcker inte tiden riktigt till.. 
 
Vad tycker ni till exempel om den här underbara tröjan i diabetesblått, med namnen på en massa diabeteshjältar? Den säljs av AB Hundra Kilo (som drivs av en man vars son har typ 1-diabetes), och säljs HÄR. Ett typiskt bra sätt att skapa nyfikenhet kring sjukdomen, hedra alla små diabeteshjältars kämpande, och samtidigt skänka pengar till forskningen! 
 
Känner du till ett diabetesengagemang som du, eller någon du känner, driver inför eller under Världsdiabetesdagen? Skicka mig ett PM på Facebook (HÄR), eller DM på Instagram (HÄR) eller ett mail till diabetesia@hotmail.com - så ska jag försöka samla ihop allt fint i ett stort, diabetesblått inlägg!
 
Tillsammans är vi starkast!
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,0 mmol/liter.
1 kommentar
lars

ja du som informerar oss okunniga personer om Diabetes typ 1. Ja trodde det skulle vara en stor tv kvälls insamling till diabetesbarn, ungdomar som har diabetes, typ samma de brukar ha för barncancer. men jag har inte hört något mer om det. Tshirt jag kräver så stor tröja så jag tror inte de har det. men jag får väl bidraga på annat sätt