Busy busy bee

Idag går livet i 110 kilometer i timmen..! Ni vet, en sådan där dag när kroppen jobbar medan huvudet knappt hinner med? Typ så.
 
Jag gick och la mig nästan barnsligt tidigt igår, vid halv tio, och sov som en stock till halv sju. Då skuttade jag (ehh, ja, nästan iallafall..) upp och stack ut för en tidig löprunda. Min plan var egentligen att gå upp betydligt tidigare än så, och därmed hinna springa milen, men sängen var liiiite för skön. Och tur var kanske det, för jag orkade inte ens med de fyra kilometerna som min backuprunda bestod av. Att jag har varit förkyld i ett par veckor är nog boven i dramat, men det kändes ändå tungt att pustandes sakta ned till powerwalk efter 3,5 kilometer..
 
På jobbet har dagen gått i ett, och jag har gått in och ut ur möten. Som tur är så trivs jag som fisken i vattnet som kommunikatör, så det höga tempot bekommer mig inte. 
Nu sitter jag på ett café i stan och samlar tankarna. Dricker kaffe, förbereder event, gör presentationer, preppar konsultjobb och läser kurslitteratur. Och bloggar, då. 
 
Gissa om jag kommer sova gott inatt?
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 8,9 mmol/liter.
0 kommentarer