Sveriges första diabetesbloggevent!

Åh, så glad jag är att dagen snart är här: då Sveriges första event för diabetesbloggare och influencers ser dagens ljus. Tillsammans med Medtronic har jag under några månader jobbat med att ta fram ett koncept för det här, och på lördag kickar vi igång vad jag hoppas kommer bli ett återkommande fenomen. 
 
Under alla mina aktiva år som "diabetesentreprenör", och det börjar bli en del nu!, har jag varit inbjuden till och deltagit på en mängd olika internationella bloggarträffar. Jag har bland annat varit i Berlin, Amsterdam, München och Barcelona - och från första parkett vittnat om de enorma diabetesrörelser som finns i andra länder. Ofta som ensam representant från Sverige, även om jag på senare tid har försökt bjuda in fler och fler att åka med mig. 
 
Det är mäktigt att se den kraft ett etablerat onlinesamhälle har på gemene man som lever med typ 1-diabetes. Minskad ensamhet, möjlighet att delta på event, större påverkanskraft och så vidare. Nu är det verkligen Sveriges tur! Målet är att svetsa oss samman, inspirera varandra och uppmuntra fler att engagera sig. För, tillsammans är vi ju så mycket starkare. 
 
Inbjudningarna är utskickade och jag ser fram emot att träffa ett gäng härliga influencers i Stockholm nu på lördag. På agendan står lära-känna-aktiviteter, workshops och viktiga diskussioner. Jag ska dela med mig av min historia och Molly Sandén ska prata om sitt engagemang i sociala medier. Det ska bli så spännande! 
 
Häng med på min Instagram (HÄR!) för uppdateringar under helgen! 
 
_________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,9 mmol/liter.
0 kommentarer