Trött huvud och tråkiga besked

Idag är en sådan där dag då jag hade avsett tid för att blogga. Men det är också en sådan dag då jag, hur gärna jag än vill, bara inte har kreativiteten. Noll idéer. Helt tomt i hjärnkontoret. Eko, eko, ekoo.. 
 
Kanske har det att göra med att min förkylning har höjt mitt blodsocker i flera dagar nu. Jag har ont i huvudet, är täppt i näsan och har lite rethosta. Det håller mig vaken delar av nätterna, och gör dagarna rätt långa. Det är den lite tyngre sidan av typ 1-diabetes.. 
 
Idag var jag dessutom på återbesök hos min handläkare, några månader efter min armbågsoperation, och fick reda på att ingreppet inte har haft den verkan som de hoppats på. Istället blir det ytterligare en operation, om några månader. Ett trist besked som inte direkt höjde min energinivå..!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att sova brot förkylningen. Inget mer spännande bloggande än så. Slut på meddelande. 
 
_________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,5 mmol/liter.
1 kommentar
Christina Bergh

Hej!

Jättefin blogg! Min dotter, nu 17 år, har också haft diabetes typ 1 sen 2008. Hon har Omnipod och ska nu få prova en Freestyle Libre Flash också. Jag ska tipsa henne om att kika in här. Jag blir berörd av din text och de vackra bilderna. Lycka till och allt gott till dig! Kram, Christina