Redo för 25-årsfirande

Nuuu är jag äntligen tillbaka från min semester, och tillbaka på bloggen. Ett inlägg om resan och alla upplevelser därifrån kommer, men först: 25-årsfest! Förra onsdagen fyllde jag 25, och det bara MÅSTE ju firas med buller och bång - eller hur?
 
Så nu har jag samlat ihop ett rejält gäng av de fina människor som finns i min närhet och abonnerat en del av Ruby's läckra takbar - och imorgon smäller det äntligen! Det ska bli så härligt att få lite kvalitetstid med fina människor, i en så häftig miljö. Massa fina foton utlovas, genom duktiga Daniel! För att hänga med i prepp, och under eventet, följ mig på Instagram HÄR
 
Nu, såhär på förhand, vill jag ta en liten stund att tacka de företag som grattat mig genom att bidra med goodies till de goodiebags som jag kommer dela ut: Vitamin Well, Frill, Nicks, Together Against Diabetes och Viaplay (Diabetesgalan). En massa fullproppade påsar står nu klara att delas ut och förgylla vår kväll. Jag är så tacksam!
 
Och såklart ett stort, stort tack till den fantastiska personalen på Scandic Rubinen i Göteborg som gör hela eventet möjligt!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, och samla kraft för morgondagen. Vi hörs snart!
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 10,2 mmol/liter.
0 kommentarer