En extra to-do i vardagen

Ibland undrar jag. Funderar kring hur det skulle vara att "bara" vara "normalstressad". Jobb, träning, familj och vänner. Någon hobby kanske. Hur det skulle vara att inte ha en kronisk sjukdom som den där extra to-don i vardagen. Idag kom jag hem klockan nio efter en lång arbetsdag med besök på IKEA därefter. Full rulle hela dagen, och väl hemma ville jag bara tvätta bort sminket och somna. Men nej, pumpnålen behövde såklart bytas.. Och sensorn kalibreras.. Och blodsockret korrigeras..
 
Det hade varit spännande att veta, bara. Dagens tanke. Men nu - efter nålbyte - måste jag sova. Ytterligare en lång dag väntar imorgon. 
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 10,7 mmol/liter.
3 kommentarer
Anonym

Du har inte valt själv att få diabetes, men du är unik ändå💙! Jag förstår hur du tänker, att det är jobbigt med alla nålbyten, att du får tänka mycket hur din vardag ska bli pga detta. Om jag hade kunnat, hade jag velat ta bort diabetesen, men tyvärr funkar det inte 😞 fortsätt kämpa som du gör i vardagen! Du är en stor förebild för många, det ska du veta💙

Anonym

Håller med.... Hade blivit deprimerad om jag blivit av med min diabetes typ 1 som jag haft med mg i 12 år. All den tankeverksamhet som gåt åt till den plus det vanliga jobbet, vad ska de utrymmet fyllas med? Är faktiskt allvarlig. Har även varit utbränd på grund av diabetes som jag ej hann med på grund av stressig arbetsplats... Inte hämtat mig än och tror aldrig jag kommer bli helt återställd..Blev utbränd för 5 år sedan..

Falling into selflove

Jag har också en kronisk, autoimmun sjukdom men inte samma som dig. Jag dör inte direkt om jag råkar göra en miss som man kan om man gör en miss med diabetesen, men på lång sikt leder det till allvarliga sjukdomar som i sin tur leder till döden. Att bara få vara en vanlig, tankspridd människa hade vart skönt. Inte behöva ha sån sjuk kontroll över varje liten del av livet. Tror faktiskt det är en av orsakerna till att jag fick anorexi..
Gillar verkligen din blogg, hittade hit för första gången idag.

Svar: ❤️❤️❤️
Diabetesia