Long time no see

Hej på er!
 
Nu var det oförskämt längesedan jag kikade in med ett inlägg här. Mycket har hänt sedan sist! 
 
1) Jag opererade min armbåge. Där satt en nerv i kläm, som de flyttade på och sedan dess har jag gått med ett rejält bandage. Svullnad och smärta har kommit och gått, men förhoppningsvis hade operationen rätt effekt (vet säkert gör jag inte förrän om ett par månader), och imorgon får jag äntligen ta bort bandaget. 
 
2) Julfirande i Tyskland. Mina föräldrar har just flyttat till München, så hela familjen firade hos dem. Det var en skön vecka utan både jobb och plugg, och ett bra och lugn tid för återhämtning efter operationen. Bilden högst upp är ifrån julafton med mina bröder. 
 
3) Nyår i Göteborg. Tillsammans med ett gäng fina vänner firade jag in det nya året på hemmaplan i Götet. Jag hade planerat att göra en liten årskrönika över mitt år som gått i diabetesvärlden, men hann inte med det. Här kommer iallafall en topp-tre-lista över de blogginlägg som gått bäst under 2017: 
Utöver det, så var de stora höjdpunkterna den första, svenska bloggarträffen, självfallet DIABETESGALAN och att jag utsågs till "Årets budskap/inspiration" av Blogg.se! 
 
4) Back to work... med förkylning. Igår var jag tillbaka på kontoret igen, och såg mycket fram emot de vardagliga rutinerna igen. Men då slog världens förkylning till, och idag ligger jag däckad i soffan med snuva och hosta. Blodsockret leker rövare och huvudet väger ton. Urk.
 
 
5) Slutspurt i plugget. Nu har jag bara en uppgift kvar i min distanskurs "Digitala och sociala medier". En uppsats som ska skrivas, och sedan har jag lite spetskompetens - på pappret - inom det jag verkligen brinner för. 
 
 
Hoppas att ni har haft trevliga ledigheter och jämna blodsockerkurvor! Nu ska jag bli bättre på att blogga igen, lovar!
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 13,2 mmol/liter.
3 kommentarer
Lars

Oh vad härligt du är tillbaks. Jag har saknat dig och undrat hur du mår?. Ok håller👍👍👍för dig och operationen. Hoppas du får ett gott 2018

Ida

Åh vad jag har saknat att lösa dina blogginlägg!!! Har verkligen längtat! 😍

Anonym

Kommer du slutföra din arkitektutbildning som du påbörjade? :)

Svar: Det vet jag inte i nuläget!
Diabetesia