Sluta aldrig tro på dig själv

Den senaste tiden har för mig inte varit lätt. Inte ens i närheten, om jag ska vara helt ärlig. Och ärlighet är bra; det river ner murarna kring att prata om ohälsa, och bryter ner den till ytan perfekta bilden av sig själva som människor visar upp i sociala medier. 
 
Jag har haft motgångar till den grad att det känts som att jag har simmat motströms hela dagarna, varje dag, sedan tidig höst. Jag har försökt hålla huvudet högt och bara tidvis har ni nog kunnat se igenom mina försök på bloggen och Instagram. Men jag är trött på att må dåligt. Jag är trött på att inte vilja gå upp på morgonen, trött på att dagarna bara är något som jag ska ta mig igenom, och jag är trött på att ständigt kämpa med låga energinivåer. Exakt vad det dåliga måendet handlar om håller jag gärna mer privat, och jag säger inte att jag vet HUR jag ska ta mig ur det. Bara ATT jag ska må bättre igen. Jag bara måste det.
 
Häromdagen testade jag att peppa mig själv genom att skriva en text. Den löd som nedan, och handlade om bilden ovan.
 

#Throwback to me being in my element. 

Whenever life gives me lemons – and before I've managed to turn them into lemonade – I try to lift myself up by looking back at my 'diabetes entrepreneur career'. I started my own business at 21 y/o. Very few people believed it was a good idea. But I did. 

I've learnt (on the job) a lot about accounting, billing, marketing, structure, layout, presenting... I've been a blogger, designer, moderator, event planner, consultant, debater, cover girl, influencer... and whatever has come my way, I've always stood up for myself and my competence. 

If I can do all that – these lemons can't be too hard turning into lemonade, now can they?

Never stop believing in yourself. Ever.

 
Tro det eller ej, men det fungerade faktiskt ganska bra. Jag kan blicka tillbaka på texten när humöret sänks, och så mår jag genast lite bättre. Jag har kommit långt, och längre ska jag. Så är det bara. 
 
Men; det är mänskligt att må dåligt. Det är rimligt att ha dåliga dagar. Jag önskar att fler vore manade att skriva om de dagarna också, även om det såklart är roligare att skriva om de bra dagarna. Det hade gett en så mycket mer rättvis bild av hur det ser ut, livet. 
 
Sluta aldrig tro på dig själv. Det blir bättre, jag lovar. Jag tror på dig. 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,1 mmol/liter.
2 kommentarer
Anonym

snälla kan du skriva det på svenska. jag är så dålig på engelska. behöver pepp i diabetesträsket efter alla år med typ 1 . jättekramar mona

Svar: Hej Mona! Du kan kopiera texten och översätta den i Google Translate :-) Massa kramar!
Diabetesia

@healthydiabetic

Tack för detta inlägg. KRAM <3

Svar: Kram, fina du!
Diabetesia