Mot nya äventyr!

År 2013 tog jag klivet ur de småländska skogarna och flyttade till Västkusten och Göteborg. Här har jag haft en eller annan koppling till Chalmers tekniska högskola under de senaste fem åren. Jag har studerat arkitektur, extraknäckt som nationell studentambassadör och – på senare tid – jobbat på heltid som informatör och kommunikatör med fokus på bland annat studentrekrytering och sociala medier.

Nu väntar en ny roll och nya utmaningar på mig. Med start på måndag axlar jag rollen som marknadskoordinator på IT-företaget Xenit i centrala Göteborg. Ett härligt gäng kollegor och, för mig, helt nya och spännande uppgifter väntar!

Men - jag försvinner inte från bloggen. Inte från Instagram. Inte från föreläsandet eller konsultandet. De senaste två åren har jag gjort detta parallellt med ett heltidsjobb, och det tänker jag fortsätta med. Jag har tidigare sagt att mitt diabetesengagemang kommer fortgå tills det finns ett botemedel. Så, än blir ni inte av med mig.

Jag ser fram emot att testa något nytt, lära mig nya saker och utöka mitt nätverk. Att växa professionellt och hitta fler drivkrafter i livet.

Men först: en ledig helg med min kärlek, mycket vila och tid i solen!

________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 13,5 mmol/liter.

2 kommentarer
Angelica Wåhlin

Så spännande med nytt äventyr!

Ingela Nahlin

Varmt lycka till!