En lugn helg

Hej på er! 
 
Söndag kväll kom snabbt, visst var det fredag nyss? Jag tycker att dagarna och veckorna springer iväg alldeles för fort nu - våren är ju så fin och värd att tas tillvara på! Utan konkurrens min favoritårstid. Men snart är det redan sommar! 
 
Jag har haft en lugn helg och hämtat mycket ny och bra energi. I fredags tog jag tag i att rensa min garderob, och gjorde efter det chokladbananpannkakor med frukt. Gott och relativt snällt mot blodsockret - särskilt om man jämför med vanliga pannkakor.
 
Recept:
2 bananer (gärna nästan övermogna
4 ägg
Några skedar Frill chokladglass
 
Mosa bananerna, knäck i äggen och lägg i glassen. Bland och stek. Superlätt, och supergott! 
 
Under gårdagen var jag ute och körde lite bil, och hälsade bland annat på min gudson Milo. Se på Instagram här. Världens gosigaste lilla bebis. 
Idag vaknade jag av okänd anledning med ryggskott, så jag har tagit det vääääldigt försiktigt och vilat mycket. Med Vårruset imorgon och Göteborgsvarvet om mindre än två veckor börjar jag bli lite less på min kropp som lägger fälleben för mig gång på gång. Ont i knät, ont i magen, förkylning och nu ont i ryggen? Det räcker väl, kan en tycka? Jag skulle så gärna komma igång och springa lite innan Varvet, för att få ett grepp om hur jag bäst hanterar blodsockret - 21 kilometer är svårt att göra helt oförberedd..!
 
Oh well. Nu ska jag bädda ner mig igen och se på någon film. Ny dag imorgon; ny vecka och nya möjligheter!
Ta hand om er!
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 8,2 mmol/liter.
0 kommentarer