Diabetes på radio

Vår blå novembermånad är här, men på grund av den stundande flytten till Jönköping har jag inte helt hunnit med i alla fina aktiviteter, initativ, insamlingar, hashtaggar och annat - både online och offline. Nu är dock de flesta flyttlådorna uppackade, möblerna har hittat sin plats och vi börjar känna oss riktigt hemmastadda. 
 
Därför är jag äntligen igång med diabetesjobbet igen. Svarar på mail, bokar in föreläsningar och möten, lägger planer och sköter bokföring. Jag är så pepp på att driva mitt eget på heltid igen! 
 
För bokningsförfrågningar kan ni skicka mig ett mail till diabetesia@hotmail.com.
 
Jag kickstartar mitt novemberjobb med att lyfta diabetes på radion. Jag har fått möjlighet att medverka i P4 Jönköping redan nu på måndag, för att prata lite om problematiken i samhället när det kommer till diabetes. Det ska bli så spännande - och jag känner mig verkligen välkomnad här i staden!
 
Klockan 10.00 på måndag 12 november, P4 Jönköping. För er som vill lyssna på distans, eller i efterhand, klicka in HÄR
 
Det slog mig för bara någon dag sedan hur mycket jag saknar att föreläsa. Missförstå mig inte, allt annat jobb jag har gjort det senaste året har också varit fantastiskt - men det är på en scen jag trivs bäst. Berättandes om diabetes ur ett patientperspektiv, slåendes hål på fördomar och stärkandes andras självkänsla. Det är det jag vill göra. 
 
(Bild från min föreläsning för diabetessköterskor under DISA-dagarna i Göteborg förra året)
 
I nästa vecka äger den stora Diabetesgalan rum, så på tisdag kväll åker jag upp till Stockholm. Hela onsdagen är full av spännande möten, och på kvällen klär vi upp oss och går på den blå mattan. SOM jag ser fram emot att träffa en massa nya och gamla vänner där! 
 
Ha nu en riktigt fin fredagskväll! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 8,0 mmol/liter. 
1 kommentar
Erik

Vad skall du göra i Jönköping?

Svar: Hej Erik! Jag har flyttat till Jönköping för att bo med min pojkvän. Nu driver jag mitt företag (Diabetesia) på helfart, med konsultjobb och föreläsande. Mvh, Sofia
Diabetesia