Mitt i flyttkaoset

Hej på er, alla fina! 
 
Här sitter en trött tjej i en lägenhet där det mesta är nedpackat i flyttlådor. Jag vet knappt vart jag har mina kläder, bestick, mediciner eller handdukar är längre.. Jag har flyttat två gånger tidigare i mitt vuxna liv, men i min nuvarande lägenhet har jag bott fyra år - och har under den tiden hunnit samla på mig en heeel del grejer. Att flyttpacka är jobbigt! 
 
Jag fick på förhand tips om att sänka basalen och ha sötsaker nära till hands under packandet. Och SOM det tipset har kommit väl till pass! När huvudet går på högvarv, benen springer i trappor mellan källar- och vindsförråd, och armarna bär på tunga lådor - då kan jag lova att blodsockret sjunker som en STEN. Jag har haft väldigt låg insulinåtgång och jobbat mig igenom både en och två godispåsar..! 
 
Imorgon ska jag till min diabetesläkare för att stämma av läget, och få en remiss till ny läkare i Jönköping. Som diabetiker är det ju inte bara grejer som ska flyttas - utan även vården. Det är lite att pyssla med.. Vi kommer behöva lite tid att packa det sista, köra fram och tillbaka, packa upp och komma i ordning. Ha lite överseende med min bloggfrekvens en liten stund framåt.
 
Under tiden, hör gärna av er med önskemål om bloggämnen för framtiden, och följ mig på Instagram HÄR.
 
Ta hand om varandra - och er själva! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,0 mmol/liter.
2 kommentarer
Angelica Wåhlin

Lycka till med flytten!

Cecilia

Önskar all lycka till med flytten ;)