Oändligt tacksam

Idag är jag tacksam. Jag är tacksam för att jag står på benen, efter 7 veckors sjukskrivning. Jag är tacksam över att få vara tillbaka på jobbet. Jag är tacksam över att vara färdig med kortisonkuren och börja närma mig bra blodsockervärden igen. Jag är tacksam över att det vackra (och något blåsiga) höstvädret är här. Jag är tacksam över de förändringar som väntar runt hörnet - i form av stundande samboliv i Jönköping. 
 
Och jag är tacksam för den här lilla flaskan. Denna lilla flaska som för många innebär gränsen till personlig konkurs - och som för de allra olyckligast lottade inte ens finns tillgänglih. Insulin är en av världens dyraste vätskor, och jag är tacksam över att bo i ett land med ett så pass välfungerande system att jag slipper betala för denna livsuppehållande medicin ur egen ficka. 
 
Tack vare insulin kan jag skratta, gråta, hoppa, springa, jobba, älska, se och lyssna. Det ger mig LIV. 
 
Sedan är jag också enormt tacksam över er - mina fina följare och läsare. Som hänger kvar, stöttar och peppar även när jag har låga stunder. Nu är jag här igen, och tänker inte lämna på ett bra tag! 
 
_______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 8,5 mmol/liter.
3 kommentarer
Anonym

välkommen tillbaka

צימרים בצפון

thanks a lot a lot this fabulous website is actually formal as well as simple

וילות בצפון

thanks a lot considerably this amazing site can be professional and relaxed