Fredagspeppen!

Visst är det härligt när de sista jobbtimmarna på fredagen passerar, och man får komma hem för att ta helg? 
Bolus har fredagsfeeling varje dag. Vår lille valp börjar bli stor nu; 8 månader gammal, och nästan fullstor i kroppen. Världens mysigaste, busigaste, knäppaste och energiske. Den fantastiska bilden ovan tog min bror Arvid när vi firade påsk på Öland för en vecka sedan. En rättvis avbildning av vår lille knäppgök.
 
Sedan jag flyttade ifrån Göteborg i november förra året har jag inte jobbat som anställd. Att driva eget och vara sin egen chef är otroligt givande och har många fördelar, men ibland kan jag sakna den där fredagsstämningen litegrann..! Att logga ut, stänga av och gå på AW med kollegorna. Som egen är det svårt att någon gång vara HELT ledig...
 
Just nu sitter jag och jobbar med en presentation jag ska hålla om knappt två veckor, inför de anställda på Sahlgrenska Universitetssjukhus. Jag har hållit många föreläsningar genom åren, men det här känns ändå som den viktigaste (på delad plats med Almedalsveckan för några år sedan). Jag ska representera patienten; inte bara som diabetespatient, utan patient generellt. Det ska bli SÅ roligt, och jag är så tacksam över möjligheten, men samtidigt är jag jäääättepirrig. Jag har så mycket jag vill hinna säga, förmedla, berätta. Och bara 25 minuter på mig..! Så det krävs en hel del finlir till på presentationen innan jag är 100 % nöjd. 
 
Men om en kvart kommer Calle hem, och då ska jag stänga igen laptopen för idag. Vi ska laga tacos och dricka lite vin. Jag plockar nog upp jobbet imorgon igen, men för ikväll ska jag bara vara. Ta helg. Få lite fredagsfeeling. Och gosa med Bolus, såklart.
 
Ha nu en riktigt fin helg, allihop!
 
(Ni glömmer inte bort att följa mig på Instagram, väl? Det gör ni HÄR!)
 

 
Blodsocker i skrivande stund: 11,0 mmol/liter.
 
0 kommentarer