Föreläsning, rabattkod och nya initiativ

Hej på er!
 
Imorgon rullar jag mot Alingsås för föreläsning. Det ska, som vanligt, bli så roligt att komma ut och träffa er! Och dessutom får jag med mig både Calle och Bolus som resesällskap, så mysigt!
Jag kommer hålla en föreläsning för 13-17-åringar och en för de lite äldre. Totalt cirka tre timmars pratande och workshoppande - jag längtar! 
 
Föreläsningen till ära, har jag fått en rabattkod att dela med mig av, hos AnnaPS. Har ni testat deras kläder med fickor för diabeteshjälpmedel? Med koden "diabetesia15" får ni från och med nu (till och med 2 februari) 15 % rabatt på ett helt köp. Kika i deras webbshop HÄR
 
(OBS, detta är inte ett betalt samarbete - jag promotar helt enkelt produkter som jag kan gå i god för och personligen tycker mycket om!)
 
 
Det händer helt enkelt ganska mycket just nu! Igår fick jag äran att vara med och nystarta en Facebookgrupp för typ 1-diabetiker i Jönköping, tillsammans med fina Rebecca. Bor du i närheten och vill vara med hittar du den HÄR. Så roligt att få engagera mig lite lokalt, och lära känna nya vänner i min nya stad! 
 
Nu ska jag preppa det sista inför imorgon, och sedan ha en lugn fredagskväll i soffan här hemma. Det blir mycket happenings i helgen, så jag kan absolut behöva ladda upp batterierna lite ordentligt. 
 
Ta hand om er!
 

Blodsocker i skrivande stund: 7,8 mmol/liter.
0 kommentarer