Nytt år, ny look, nytt liv?

Hej allihop! 
 
Nu var det ett litet tag sedan jag hittade tid och ro att slå mig ned och blogga. Jul och nyår har visserligen varit riktigt mysiga och lugna, men de har också inneburit omprioriterad tid där sömn och trevligt umgänge har fått komma före to-do.-listan. Välbehövligt!
Jag och min sambo (och vår lille Bolus) är nu inne på sista dagen av en lugn vecka i min familjs stuga på Öland. 
 
Med det nya året kommer inte många nyårslöften för min del (läs mer HÄR), men däremot ett omtag av mitt företag. I dagarna har bloggen fått en ny look (som visuellt sett gör sig bäst på dator, men är bättre anpassad än någonsin för mobilanvändare) som ett startskott för det. Vad tycker ni?
 
 
Under 2019 kommer jag driva mitt företag för fulla muggar igen, och det ska bli så spännande! Jag älskar utmaningen i att vara egen, och de stora möjligheterna att utvecklas på många plan. Men mest av allt är jag tacksam över att kunna jobba med något där jag kan och vill göra skillnad. Jag ser fram emot att få skriva, tala, föreläsa, debattera och diskutera om diabetes - på arbetsplatser, kommuner, läger och event. 
 
Jag har ett gäng uppdrag inbokade, men kommer fortsätta plocka upp fler - samt jobba med några än så länge hemliga projekt - allt eftersom. 
 
Jag är SÅ redo för ett fantastiskt 2019, och hoppas att ni kommer vilja dela ännu ett år med mig. Hör gärna av er med önskemål om platser att föreläsa på, ämnen att lyfta för diskussion, eller teman för blogginlägg. Bäst blir det ju om ni får läsa om det ni vill - eller hur?
 

Blodsocker i skrivande stund: 8,2 mmol/liter.
0 kommentarer