Nya planer och stora projekt

Att ha möjlighet att driva eget företag är verkligen ett privilegium. Att dessutom få göra det med sitt livs stora dröm som mål (ett botemedel till typ 1 diabetes) är ren och skär glädje. 
 
För en vecka sedan landade vi i Sverige igen efter en härlig semester i Los Angeles. De senaste dagarna har därför (föga förvånande) gått åt till att ställa om kroppen genom en av de värsta jetlagperioderna jag upplevt. Och helt oregelbunden dessutom?! Vissa kvällarna kan jag inte somna före 03 på natten, och vissa somnar jag vid 20.00 men VAKNAR vid 03 och kan inte somna om? Haha, livet känns lite upp och ner. 
 
Men utöver det har det varit full fart på jobbfronten. Dagen efter landning påbörjade jag nämligen ett av två lite större konsultuppdrag som jag ska jobba med under sommar och höst. Detta handlar om att bistå duktiga Elin från Together Against Diabetes 1 med råd, tips och content till ett av hennes kommande projekt. Det ska bli jättespännande att se vad vi kan åstadkomma ihop. Stay tuned!
 
Det känns fantastiskt roligt att jobba IHOP med någon på ett större projekt! Det skulle väl vara neckdelen med att driva eget, kanske... bristen på kollegor och det vardagliga tjattrandet på ett kontor. Som tur är så har jag Bolus här hemma som lunkar omkring mig - mysigt och gosigt sällskap!
 
Snart kan jag avslöja lite kring uppdrag nr 2 också, men inte riktigt än. Det jag KAN säga är att både bloggen och mitt Instagramkonto (HÄR) inte kommer påverkas - och inte heller möjligheten att boka föreläsningar (HÄR). Det kommer bli en spännande tid framöver - hoppas att ni vill hänga på! :-)
 
Hör gärna av er med önskemål och förslag på ämnen som ni vill att jag tar upp här på bloggen, för tillfället har jag lite öken i hjärnkontoret...!
 

Blodsocker i skrivande stund: 11,8 mmol/liter.
0 kommentarer