Ut på (löp)tur, aldrig sur!

Whoooaah - att springa med en energisk liten hund tar på krafterna..! Inte nog med att han ska hälsa på alla, nosa på allt, och gärna springa överallt (gärna framför fötterna) - han ska dessutom tvärstanna, tokrusa och helt oannonserat dra iväg åt en kanten ibland. Bolus är en fantastisk liten kille, men en lugn promenad(eller löp-)hund är han INTE. Än, iallafall. Han är ju bara dryga 9 månader än så länge, så vi får väl ha lite tålamod :-) 
 
Idag gav jag mig ut på en löprunda för att rensa huvudet lite. Jag har suttit och jobbat hela dagen med två spännande projekt, och behövde ett break för att nu ikväll ha driv nog att göra klart to-do-listan. Det är mycket spännande som händer nu! Redan imorgon dyker en lansering upp - håll koll på min Instagram HÄR
 
Jo, jag gav mig iväg. Jag låg på ca 9,5 mmol/liter innan jag började passet, vilket är perfekt för min del. Jag vill inte ligga för högt (då känns benen som betong..) men inte heller för lågt (med risk för att behöva knapra druvsocker en hel runda). Jag brukar sedan droppa i en rätt rimlig takt under löpningen, men den här gången steg jag istället. Kanske hade det att göra med att fokus låg på Bolus snarare än själva löpningen? Lite adrenalinpåslag och så vidare? Det är inte helt lätt att lista ut. Jag får helt enkelt fortsätta utvärdera när vi fortsätter löpträningen. Bolus är ju en jakthund, så vi försöker få honom till att tycka om att springa inför hösten :-) 
 
Nehej, nu ska jag dra iväg och veckohandla mat åt hushållet här, och sedan sätta tänderna i det sista på listan. Vi hörs snart!
 

Blodsocker i skrivande stund: 11,2 mmol/liter.
0 kommentarer