Årets första vårdag

Plusgrader, solsken, fågelkvitter, snödroppar och bortsopat grus på vägarna. Är det inte härligt?
 
Jag njuter i mängder av hundpromenader och fikapauser på balkongen i det här fina vårvädret. Jag är så tacksam över att kunna driva eget, jobba hemifrån och styra arbetstiderna själv. Det gör att jag på olika vis kan ta till vara på det fina vädret om dagarna. 
 
(Ja, jag vet att det ska snöa igen i nästa vecka - men jag ignorerar det och hoppas att väderprognoserna hinner ändras innan dess..!)
 
Det är något alldeles speciellt med att jobba heltid med det som man brinner mest för. Jag har många spännande nya projekt på gång - dock de flesta under hemligstämpel än så länge. Det är okonventionellt och inte helt lätt alla gånger att som ung entreprenör - och (tyvärr) kvinna - slå sig fram i en ganska outforskad nisch som inte är van vid egenföretagare.
Men fler och fler börjar se att det vi gör behövs, uppskattar det och ser ett behov på sin arbetsplats, skola, sjukhus eller kommun. Ett steg i taget kommer vi nämre en värld med mer kunskap, färre fördomar, mindre ensamhet och mer medel till forskning! 
 
Nu ska jag, C och Bolus ta oss ut på en vårpromenad i solen, och bara njuta av den stundande helgen. Hoppas att ni tar riktigt bra hand om er själva, varandra - och samlar på er lite D-vitamin - under helgen! 
 

Blodsocker i skrivande stund: 9,6 mmol/liter. 
5 kommentarer
Jessica

Jag ignorerar också, hårt. Solen idag var så välbehövlig, jag njöt när jag gick till jobbet trotts nån minusgrad. Lycka till med det du gör!!

Karpstryparn

Jo, nog är det härligt ute på dagarna nu, småfåglar kvittrar osv. Igår såg jag sångsvanar förresten, de är lite väl tidiga bara (brukar dyka upp om en månad ungefär).

Ajli Müller

Det låter så spännande, jag ser fram åt att höra om alla dina arbetsprojekt! Heter kanske inte projekt, men allt det hemligstämplade :)

Rebecca Edman

Gick ej att mejla dig så skriver här istället :)

Hej! Jag läser till sjuksköterska och går just nu min 5e termin och ska skriva examensarbetet. Jag ska skriva om patientens upplevelse av att leva med diabetes typ 1 och då hitta upplevelser från olika bloggar. En av bloggarna jag vill ta med i mitt arbete är just din blogg. Är detta okej för dig? MVH Rebecca Edman.

Svar: Hej Rebecca! Vad underligt att det inte gick att maila.. vilken mail försökte du nå? Ja, det är helt okej! /Sofia
Diabetesia

Anonym

Åh tack! Jag mejla till den som står här på bloggen men fick bara felmeddelande :P MVH rebecca