Dagens viktigaste mål

En härlig lunch i all ära, och en riktigt god middag likaså. Men det är ändå något alldeles speciellt med frukost, tycker jag. Det blir med enkla medel så färgglatt och lyxigt på något vis. Håller ni med?
 
I helgen som var, och igår (när alla var lediga för första maj), gjorde jag riktiga vitaminbomber till frukostar åt mig och Calle. Efter en sådan här uppladdning är man verkligen redo att ta sig an alla dagens många utmaningar! 
 
Bilden ovan är från i lördags och då innehöll frukosten: grapefrukt, kiwi, chiapudding med kanel (toppat med jordgubbar och valnötter), juice, kaffe och en milkshake gjord på fruden banan, frusen mango och Gainomaxdrickan "Recovery Vanilla". 
 
Här är frukosten från igår, och den bestod av grapefrukt (igen!), youghurt toppat med honungsmelon, kiwi och valnötter, kaffe och juice. Mhmm! 
 
Nrä jag har lagt upp dessa bilder på Instagram (HÄR!), brukar jag kunna få frågor om hur mycket insulin jag tar till en sådan här frukost. Antal enheter berättar jag aldrig, eftersom det kan ses som guidelinjer eller rekommendationer - och typ 1 diabetes är en så OERHÖRT individuell sjukdom. Men eftersom det är ganska mycket frukt, blir det lite mer insulin till dessa frukostar än till standardfrukosten. 
 
Vad äter ni helst till frukost om dagarna?
 

Blodsocker i skrivande stund: 9,9 mmol/liter.
2 kommentarer
Hemma Hos Felicia

Just nu har jag hittat kärleken i overnight oats, det har jag ätit till frukost nu i snart två veckor! :D

EVELINA

Det har du rätt i, och just det att det att man med så enkla medel kan få det att kännas lyxigt :) Det ser jättegott ut det där, skulle inte tacka nej till att äta så varje morgon!