Att nätverka och slå kloka huvuden ihop

Puuh..! Vilken vecka det har varit! Jisses så mycket roligt som händer nu - tänk om jag hade kunnat klona mig för att hinna med allt. En hel version av mig hade behövts bara för att hålla bloggen uppdaterad, en för att svara på mail, en tredje för att gå på möten osv osv... Om någon letar efter en praktikplats som assistent, hit me up! Haha... :-)
 
I onsdags var jag i Linköping på möte med ett gäng skarpa sinnen. Elin är som vanligt ett av dem - och jag är så lyckligt lottad (studsar typ på moln när jag tänker på potentialen i allt jag är inblandad i nu!) att få jobba ihop med dessa människor.
 
Vi kan inte avsläja vad mötet handlade om riktigt än, men tro mig när jag säger att ni inte vill missa det. Det är STORT, och så så SÅ bra. 
 
Igår gick jag upp klockan fem på morgonen för att hinna med tåget till Stockholm. När jag bodde i Göteborg var anslutningarna helt klart lite bättre - i min värld känns det konstigt att tåget från Jönköping till huvudstaden tar längre tid än tåget från Göteborg.....
 
Jag var inbjuden till NENT Groups kontor på söder i Stockholm, och när tåget (faktiskt!) var i tid hade jag lite tid innan mötet - så jag promenerade de tre kilometerna dit. Så fint väder, om än lite blåsigt, och perfekt för blodsockret efter att ha suttit still så länge. Jag mötte upp Helena där för ett inspirerande, givande och framåtsiktande samtal. Tusen tack, Helena, för ett så härligt möte!
 
Sedan tog jag till promenaden igen, och styrde tillbaka mot centralstationen för dagens andra möte. Direkt efter det hoppade jag på bussen (det gick inga bra tåg på kvällen...) hem igen. Jag var tillbaka hos C och Bolus vid tiotiden på kvällen, så dagen maxades verkligen. Jag var helt slut, men samtidigt pånyttfylld med massa energi. Åh, jag har så mycket kul att sätta tänderna i framåt! :-)
 
Idag sitter jag och tar fram diverse content för Barndiabetesfondens räkning, men såg först till att ta lite sovmorgon. När man är sin egen chef kan man ju styra arbetstiderna bäst man vill, men jag är fast besluten att vara en rimlig chef och kompar ut tid när jag har jobbat över. Det är viktigt med ett långsiktigt tänk!
 
Nähäpp, back to business nu! Som vanligt håller jag min Instagram (HÄR) mer uppdaterad än bloggen - så häng på där om det ekar tomt här ibland!
 

Blodsocker i skrivande stund: 7,3 mmol/liter.
1 kommentar
Jessica

Låter spännande om än intensivt, håller tummar och tår att allt går bra!