Imorgon: virtuell fikastund med Peter Jihde och Helena Kolvik!

Hej på er!
 
Som ni vet har jag under en tid jobbat med Pioneers Young - ett onlinecommunity för unga (13-30 år) som lever med typ 1 diabetes. På senare tid (egentligen sedan Corona drog igång) har vi jobbat mycket med något som vi kallar för Typ 1 Distansfika - helt enkelt en digital kopp kaffe med andra T1:or runt om i Sverige. Inte alla är så lyckligt lottade att de har en "diabuddy" i närheten, och därför tog vi hjälp av Google Hangouts för att föra ihop oss. Det har varit så HIMLA roligt att få prata med våra medlemmar och diskutera allt mellan himmel och jord!
 
Imorgon håller vi vår nästa virtuella fikastund, och då får vi finbesök av Peter Jihde och Helena Kolvik från BEAT Diabetes Foundation. Peter har ju (det kan inte ha undgått någon, väl?) programlett de senaste Diabetesgalorna, och Helena är mamma till en tjej med T1D men också projektledare för hela galan. 
 
Både Peter och Helena har jag jobbat med på olika håll och kanter genom min "diabeteskarriär" och det ska bli så roligt att få introducera dem för våra medlemmar! 
 
Vill du också vara med?
Så länge du är 13-30 år och lever med typ 1 diabetes är det inga som helst konstigheter. Du klickar HÄR och fyller i dina uppgifter för att (helt gratis!) gå med i communityt - och väl där inne hittar du sedan all info om fikastunden :-)
 
Hoppas att vi "ses" imorgon!
 

Blodsocker i skrivande stund: 10,2 mmol/liter.
 
 
(Inlägg i betalt samarbete med Pioneers Young)
0 kommentarer