Vill du ta Typ 1 Distansfika?

I dessa tider vet vi knappt vad som är upp och vad som är ner. Möten, tillställningar och träffar ställs in. Allt fler jobbar hemma. Vi låter bli att umgås med kompisar och släkt. Alla icke-brådskande läkarbesök ställs in. Sjukvården går på högvarv (och gör ett fantastiskt jobb!). Vi håller oss säkra, tvättar händerna ofta och tar hand om de som lider större risk att bli sjukare än oss själva.
 
Vardagen är helt enkelt tillfälligt förändrad. Livet är lite satt på paus. Men - våra sociala behov ändras inte för det. Vi behöver fortfarande få umgås, prata och träffa människor. 
 
Därför är jag så stolt över att det initaitiv jag har jobbat med det senaste året - Pioneers Young - anammade min idé om att skapa ett virtuellt umgänge för de som sitter hemma och mest bara har tråkigt och saknar gemenskap.
 
Skulle du vilja ta... Typ 1 Distansfika med mig?
Vår tanke är att genom Google Hangouts skapa ett digitalt fik, där alla som är medlemmar på Pioneers Young kan ses och diskutera allt mellan himmel och jord. Den allra första virtuella fikastunden håller vi nu på torsdag (2 april) klockan 17-18. Jag kommer finnas med och hålla i trådarna, men huvudpersonerna för dagen är våra nya ambassadörer: Irina, Annasara och Elin
 
Jag vill vara med och fika, hur gör jag?
För att få tillgång till vår Typ 1 Distansfika behöver du:
  1. vara mellan 13-30 år
  2. leva med typ 1 diabetes, och
  3. vara medlem på Pioneers Young (du går med gratis HÄR!)
All information finns sedan att hämta inne på forumet. Vi tycker att det här ska bli SÅ spännande och roligt - hoppas att vi "ses" där! 
 

Blodsocker i skrivande stund: 9,3 mmol/liter.
 
(I betalt samarbete med Pioneers Young)
1 kommentar
Anonym

Får man inte vara äldre än 30 år?

Svar: Hej! Nej, tyvärr är åldersgränserna 13-30 år! /Sofia
Diabetesia